Bodø/Glimt mot til

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Sikre deg plass på 16.


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

. Sak 65 FK BodøGlimt skal fremme og støtte forslag på Forbundstinget eller støtte ev. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 19 hours agoBodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. BodøGlimt tok imot Tromsø til treningskamp i nydelig vårvær på Aspmyra denne søndagen. Må jobbe beinhardt 08.

Mats Torbergsen NTB NTB. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Mai-festen mot Tromsø nå A-lag Billetter Siste nytt fra A-laget 10. Det endte med 51 til hjemmelaget. BodøGlimt - Tromsø Kjøp billetter Kampsponsor Se hele tabellen Åpner Havet Gratis inngang for russ A-lag Sikre deg plass på 16.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå er inne sin uten sidestykke beste periode i sin 106 år. BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16.

Klikk her for å kjøpe billetter til kampen. Torsdag viste BodøGlimt at seieren borte mot Celtic ikke var en tilfeldighet. Adressano Tips oss forsiden Folk.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Tromsø har på sin side åpnet sesongen med to seire to tap og tre uavgjort. Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

Mai 2022 Åpner Havet Gratis inngang for russ 08. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. For deg som ikke har sesongkort.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

3-1-seieren borte ble fulgt opp med 2-0 på Aspmyra etter scoringer av. Mai så lenge lagene er i samme divisjon. Tromsø snytt for scoring.

Sak 66 FK BodøGlimt skal stemme mot ev. Den tradisjonen startet i 1995. Mai-festen mot Tromsø nå.

Mai 2022 Aner utvikling. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 19 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Sola varmet nok mer enn kampen gjorde for de 600 som hadde møtt opp for det var lenge mellom høydepunktene i dagens kamp. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. 160522 1701 160522 1701.

BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. Siden da har Glimt spilt. Bli med når Glimt skal kjempe seg videre mot Ullevaal mot Lillestrøm på søndag.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. 23 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Billetter Rana - Glimt. 20 hours agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid. Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio.

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK. Mai for tre år siden.

Forslag på Forbundstinget eller initiativer til utredning av åpning for privat eierskap i norske fotballklubber. 20 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Glimt ligger dermed på sjetteplass i ligaen mens Tromsø ligger på niendeplass.

Glimt ligger dermed på sjetteplass i ligaen mens Tromsø ligger på niendeplass. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Glimt mot TIL på 16.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. 20 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø har på sin side åpnet sesongen med to seire to tap og tre uavgjort.

September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. Mats Torbergsen NTB Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 75 54 55 00.

Salget for sesongkortinnhavere starter mandag 14. Fremlagte forslag på Forbundstinget om å stanse arbeidet med innføring av VAR i. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Salget foregår gjennom lenken nedenfor men vil ikke være tilgjengelig før mandag klokken 1200. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. 19 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


0utanwd5 Hf3fm


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel